viernes, 25 de abril de 2008

Munnar

Motxila a l esquena, agafo un altre autobus, aquest cop direccio a les muntanyes, cap a Munnar, 5 hores despres, encaixantme com he pogut en el petit espai, observant el paissatge com va canviant, dels boscos de palmeres, a llarguissims arbres dels quals el nom no conec, arribo a aquest sorollos poble, envoltat de verdissimes plantacions de te, on smebla que en algun moment m aparaixera algun nan o alguna fada. Es la India ..., i cada dia em sorpent!

diverstitat!


Aqui teniu un resumet del ultims dies:
De Goa vaig anar cap al sud, 20 hores despres d haver agafat el tren em vaig plantar a Trivandrum,

on vaig estar tan sols un parell de dies, dormint a una platja Kovalam, massa turistica pel meu gust, turisme de charter, al estil bristish de color rosa , tot i amb aixo tambe tenia el seu encant, sobretot a la posta de sol, moment en que tots els indis van a la platja a remullarse els peus, reiure, i disfrutar del moment. Aixi que vaig decidir seguir el meu cami, i em vaig dirigir cap al extrem sud de la India, kanyakumari, on el mar arabig i l indic es troben, on es pot veure el sol pondres i sortir la lluna pel mar, llastima que quant hi vaig estar jo, plovia i no ho vaig poder apreciar.

Altre cop al tren, aquest cop nomes 3 horetes, pero una estona una mica apretujada, apart de extremadament observada, direccio a Varkala, platjeta trustica pero tranquila i agradable. D' aqui altre cop al tren i cap a Kollam, on donant un passeig em vaig creuar amb una petita celebracio, temple festival, no vaig aconseguir entendre ven be que es celebrava.

Despres amb un rickshaw simpatic pero una mica car, jaja bueno 3 euros, que aqui es una burrada de fet, pero aixi vaig poder veure una mica les afores, on fabricaven mistos, corda, i una sessio a un grupet de nens que volien fotos i mes fotos.

Aquest cop per arribar a la seguent parada vaig agafar un barco per els backwaters, un passeig encantador.

Al barco vaig coneixer unes noies irlandeses, vem agafar un hotel, i alla ens van comentar que la Ama, estava a la seu Ashram ( comunitat espiritual) per sino recordeu o potser no ho sabeu, es la senyora que abraca durant hores i hores a tota la gent que ho demana, es considerada una de les poques gurus de la India, lider espiritual adorada per molta gent, aixi que vaig pensar que seria curios anar hi. No en tinc fotos, estava prohibit, aixi com fumar , l alcohol, i el sexe ! i tambe s ha de vestir "correctament", pero per 2.5 euros es podia dormir i menjar, aixi que un parell de dies alla i vaig aconseguir una abracada seva! La gent fa cues ineterminables per aconsguir un abrac, jo vaig anar cap aqui i cap alla, i finalment tambe vaig caure als seus bracos, em va dir algo a cau d orella que no vaig entendre, tot plegat una historia i un lloc una mica extrany, no sabria trobar la paraula exacta que ho descriuria.

Finalment vem marxar d alla, i el que semblava que havia de ser un viatget de 3 horetes en un o dos autobusos, es va convertir en un viatje de 7 hores i 5 autobusos! Pero finalment vem arribar a Fort Cochin, una "ciutat", on es pot veure clarament una forta influencia europea ja sigui en les construccions com en els habitants. En alguns moments no dona la sensacio d estar a la India.